tre saker

| 0 comments

- Mind over body. Att tänka: jag e frisk, jag e frisk, jag e frisk. Och tänkta att så länge jag tänker att jag är frisk så kanske jag kan lura kroppen. Fungerar inte så bra när man väl är sjuk kan jag meddela. Den dära migränen och huvudvärken jag försökt tänka bort i några dagar visade sig vara bihåleinflammation. Hurra.Not.

- Även fast du arbetar och betalar skatt så har du inte rätt till sjukvård i hela Sverige. Visste ni det? Jag är fortfarande skriven i Sthlm, därför har jag inte rätt att gå till vårdcentralen i Göteborg där jag bor. Visst visst jag borde väl skriva mig här, det har bara inte blivit gjort. Tillslut fick jag tag på en snäll sjuksköterska som klämde in mig i schemat då en person avbokat sitt besök, dock med informationen ”vi kommer bara att hjälpa dig med det mest akuta, inte göra någon utredning” Alltså bara skriva ut tabletter, inte granska vart felet ligger. så tolkade jag det.

- Dagens Ros går till Doktor Åsa på läkarhuset Göteborg. Jag fick all hjälp jag behövde. Fick ta de proverna som krävdes, fast att jag nu inte var skriven här. Hon behandlade den utslagna versionen av mig på bästa sätt. Jag är ska se till att bli skriven här och bli en av hennes patienter. Alla läkare borde vara som Doktor Åsa.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *