Besviken

| 2 Comments

Här tog jag i så att jag ville kräkas på passet igår. Men vad händer? Knappt ngn träningsvärk alls i rumpan. Nu steppar jag upp en växel.

20140115-223427.jpg

2 Comments

  1. Kroppen vänjer sig. Du kanske ska göra nya versioner av utfall med ett bakre benet på en bänk eller främre benet upphöjt på en steplåda. Eller testa göra benböj på bosuboll så du kommer djupare eller tyngre/lättare vikt eller sätta ett gummiband precis under knäna eller låstas att du är på toa och måste hålla fast jeansen med knäna så dom inte trillar ner på det smustiga golvet, tryck ut knäna en aning så inte inte faller in. Leta nya övningar. Höftlyft med fötterna på en pilatesboll är en killer, där kan man även lyfta upp och när höften är i luften kan man rulla ut bollen så benen sträcks samtidigt som man trycker upp höften.

  2. Tänk också på att kroppen behöver vila. Det är under vilan som musklerna byggs.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *