Gomorron advent!

| 2 Comments

Är det andra advent idag eller?! Jag har ingen adventsljusstake, katastrof, så jag har inte given koll.

Jag njuter av morgonen i form av lite spa för fossingarna.
Receptet är: fet fotsalva moffas på fötterna. Överdrivet mycket. När du tror att det räcker lägger du på lite till. Sen tar du en plastpåse och trär på foten. Och sedan en socka över påsen. Nu är du stillasittande i 30min eller mer.
Resultatet blir mjuka fötter, ngt vi ser mindre och mindre av under detta halvår.

20131208-100816.jpg

2 Comments

  1. Hej! Jag såg din kommentar inne hos hormonerhemorrojder under inlägget lördagsmys.
    Jag ville bara säga att det kändes som om jag hade skrivit det där! Känner igen mig väldigt mycket, för ibland vill jag ha barn och ibland nej tack till det! Undrar om man någon gång blir helt säker på vad man vill?! :)
    Hälsning/Caroline

    • Hej! Kul att höra att det finns någon som har samma tankar som jag själv:) Jag har funderat på det där så länge. Många barn har så starka viljor och där viljorna går totalt ifrån föräldrarnas. vill man verkligen bidra till en extra kamp för sig själv. Ja menar livet har ju så många ups and downs ändå. Eller finns det ett tillvägagångssätt som gör att barnen blir så där fantastiska som man vill. Kul att du skrev! Hälsning Malin

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *