Tre bra saker

| 0 comments

Idag har det varit en brutalt J-la dåligt dag.
Huvudvärk som går över till migrän och den vill.bara.inte.släppa.

Hela dagen har jag kämpat med leendet på läpparna fast att jag egentligen vill lägga mig i ett mörker som är knäpptyst. Envis är jag. Inte går jag väl hem och lägger mig för det. Alvedon och migräntabletter har fått migränen att låta mig vara kräkfri. Det är ju ändå så sjukt tråkigt att gå hem och lägga sig. Kom igen Mallan, stå ut!

Hur jävlig dagen ändå varit inuti mitt huvud så kommer

- Omtänksamheten från kollegorna
- kassörskan på coop som var så snäll och social och hjälpte mig packa ner mina saker i påsarna.
- min underbara mörka lägenhet!

Viktigt att alltid komma ihåg att alla dagar har bra saker med sig. Stora som små! Och dagarna kan inte alla vara på topp jämt.

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *