På en ny favoritplats i soffan

| 0 comments

För första gången på extremt länge har jag sovit lunch. Jag drar två slutsatser till detta plötsliga sömnpåslag.
1. Antingen är jag på väg att bli sjuk. Den slutsatsen kan jag styrka med att jag innan sömnpåslaget frös som bara den och en varm långdusch inte hjälpte.
2. Om det nu skulle vara så att jag inte alls håller på att bli sjuk så har jag just lärt känna min kropp på en ny nivå. slutsats nummer två baseras nämligen på det intag som gjordes ungefär en 30 minuter innan sömnpåslaget. Två mjuka saftiga ljusa mackor. Mackor av detta slag har inte intagits på väldigt länge och jag har försökt skära ner på kolhydrater. Kan det vara kolhydratkoma jag fick.

Bara tiden kan utvisa vilken av slutsatserna som är rätt. Blir jag sjuk eller inte.

Drömmar är för övrigt sjukt lätta att komma ihåg när man sover i soffa. Helt plötsligt stod jag med en egen (?) dotter i en skidbacke i alperna och skulle lära henne åka lift och skidor. Jag hade brutal pjäx-skav och vaknar ur drömmen av denna smärta. Där ligger nämligen jag i soffan med en nerv i kläm i ena benet som strålar ner i två av tårna som utger en brutal smärta som kan liknas med att jag hade två gigantiska smärtande blåsor på mina tår.

Over and out

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *