Undrar om vi har möjlighet att slå rekord?!

| Inga kommentarer

Här sitter jag i en varm lägenhet och dricker mitt kaffe samtidigt som snön fortfarande faller från skyn. Snö som faller den 20 Mars. Det är nog inget rekord. Men jag kan inte låta bli att undra om det i år kommer sättas ett nytt rekord. Vädertjejerna säger att de inte ens kan se att våren är på ingång, så kanske?!

Jag minns ett år när det är strålande sol och 25 grader den 14 April. Jag och min tjejkompis har satt på oss baddräkterna och skall springa ner till sjön för att bada med pappa. Och precis när vi springer över gräsmattan så säger pappa, som för övrigt fyller år den här dagen, ”tänk att det förra året låg snö på marken idag, och i år är det strålande sol”. Jag kommer ihåg att lilla jag blev så fascinerad över denna kontrast.

Ett annat väderminne jag har är när en kusin till mig tar studenten. Vi snackar mitten på juni. Dagen började med lite moln på himlen och det var inte supervarmt. Som en kall sommardag. Men mitt i kortegen brakar det lös. Det började hagla ngt rejält och kylan bet sig fast. Min faster rusade hem och rotade fram kusinens vinterjacka för att hon skulle slippa bli sjuk på studenten.

Så 2013, är det lite rekord du har att bjuda på tro?!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.