Lack och blåsa

| 0 comments

Om jag får för mig att måla mina naglar så brukar jag alltid använda mig av en inre checklista.

Behöver jag inom den närmsta 15 minuterna
-diska
-tvätta
-kissa
-sätta upp håret
-sminka mig
-bädda
-byta om
-gå ngnstans

Är svaret nej på alla ovanstående så är det ok att börja måla naglar. För ingen vill ju måla naglarna och sedan riskera att dels pajja den lackade yta men även att få lacket på oönskade ställen som i hår, på kläder eller på möbler.

Det slår dock Aldrig fel att jag Alltid hamnar i en situation där jag måste kissa, knyta skor, sätta upp håret, bädda säng eller diska. Jag börjar tro att det finns ett ämne i lacket som framhäver extrem rastlöshet och automatiskt fylld blåsa.

 

20130321-120546.jpg

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *