God kylig morgon på er

| 0 comments

-13 grader och härligt kallt ovanför täcket i morse. Lovely!

Känner att jag har gått och grottat ner mig i lite djupa ämnen det senaste, och blivit lite smått bitter på köpet. Den där glada sprudlande charmiga tjejen som brukar bo här verkar vara på semester.

Vad har ja då grottat ner mig i egentligen. Jo politiska ämnen. Det är  så att jag skrattar åt mig själv. Den här tjejen som aldrig har velat eller orkat engagera sig inom politik har nu, helt plötsligt, engagerat sig till tusen! Som om jag under den här perioden vägt upp för de 10 år tillbaka som rösträttslig person där jag inte engagerat mig.

Jajja!
Kul skall det i alla fall bli vid nästa val. Jag skall fråga ut varenda lilla person i valstugorna med mina frågor. Moahahahahahaha!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *