Återigen lyckas Sverige lägga fokus på totalt onödiga saker

| 0 comments

Åh vilket viktigt ämne att lägga sin frustration och irritation på gott folk. Ååååh neeeeeej vad arga vi är för att Robin gick och vann och att den artist, Yohio, som flest svenskar röstade på bara kom tvåa. Arg arg arg!

För att citera aftonbladets ingress.

”Europa krossade svenska ­folkets vilja. Sent i natt var både Yohio och hans pappa starkt kritiska mot jurygrupperna.
– Europa är efter, de dissade för att de inte fattade ­grejen, säger Yohio.”

Nu har väl aftonbladet med största sannolikhet vinklat det här som de alltid gör men KOM IGEN! ”europa är efter” Ja men vilken tur då att vi inte skickar dig till Eurovision.  Eftersom det är en tävling i Europa. Om då Europa är ”efter” så har du ju inget där att göra om vi nu vill vinna igen. Jösses.

 

Själv tycker jag att Robin verkligen är värd vinsten. Och hans ärliga reaktion på vinsten borde beröra varenda hjärta.

 

 

 

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *