Funkar på ALLT!

| 0 comments

Jag fick ett gyllene tips från en kompis för några år sedan. Hon fick barn och insåg att gräsfläckar och andra härligheter numera var en del av hennes vardag. Svåra fläckar behöver tuffa medel. eller?

Min vän är genialisk. Jag ser framför mig hur hon står och diskar sin ugnsform som är rejält skitig efter gårdagens gudomliga middag. Hon häller i diskmedel och går lös. Formen blir skinande ren.

”hmmm, diskmedlet är ju riktigt bra mot tuffa fläckar”

Hon testar sin ide genom att ta lite diskmedel på de tuffaste fläckarna på ett par vita byxor. Och då menar jag lite, som hon smörjer över fläckarna. In i maskinen, tvättmedel å allt precis som vanligt. Hon tar ut byxorna och inser att hon kommit på något genialiskt. Diskmedlet är tufft mot smuts även på tyg!

Och det fungerar kan ja lova. En vit kavaj med rödvinsfläckar blev skinande ren efter diskmedelbehandling innan jag slängde in den i maskinen. disk

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *