Svårt att klå

| 0 comments

Det finns så sjukt många bra saker som jag gillar med Stockholm. En av anledningarna till att jag älskar staden är att jag kan ta mig en powerwalk ut till slottet och köpa mig en kaffe och spana på turister, spana på män i uniform (ja det finns gott om dem vid slottet), njuta av utsikten och spatsera runt i den kungliga trädgården. Hittills har det inte hänt men någon gång borde man ju få se en kunglighet.

010Jävligt kallt i dag dock. Min motivation som var en rykande het kaffe när jag kom fram gick till en plågsam död eftersom kaffestället var stängt. Även jag kanske lider av D-vitamin chock som trodde att våren var här och att det självklart skulle finnas en person som säljer kaffe till mig, trots att det är -7 grader ute. Jajja…

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *