inredningsproblem

| 0 comments

Det är så mycket ja vill göra med den här lägenheten…jag får nästan kompromissa med mig säjlv för att få igenom allt ja vill! Som det ser ut nu i vardasrummet så är det..beige, vitt, svart å ngra rosa detaljer. Köket är en enda röra. Ja vill få in en hemtrevlig känsla som gör att man kanske kan tänka sig å spendera lite tid i köket…men samtidigt vill ja ha de snyggt å stilrent…kan man på nått sätt få båda dessa att gå hand i hand?! Ja jag hoppas att min mamma kan hjälpa mig lite med det i dag…se om hon har ngn bra ide. på nått sätt måste ja få hem alla köksmöbler till min farfar med, så han målar om dem till vitt…så att det inte ser ut som det gör nu…olika sorters trä. Uch, gillar inte ihop-plock.

så i dag blir de städning å inredning av lägenheten, myskväll hemma hos mamma ikväll..eller filmkväll hos henke. Sen imorrn vette fasen vad som händer..lite shopping på skövdes gator kanske! Sen om ja mår bättre i halsen så blir de boggan! hehe! Eller så kanske man ska våga sig på nått av alla de nya ställena i stan! Skövde har ju blivit en partystad har ja hört!

trevlig helg allihopa!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *