toppenhelg!

| 1 Comment

Hej Hej alla bloggreaders! Min helg har varit toppen! Från en inte så toppen vecka kom då äntligen helgen! En helg som ja hade tänkt ha inflyttningsfest på men som slutade i en resa hem till skövde.

Fredagen började tidigt, och var inte alls roligt att behöva kliva upp ur sängen vid nio på morronen…var helt slut sen inventeringen som ja hade i torsdas….Men fredagen blev hur bra som helst till slut. Mamma å Anders kom ju hit å mina bröder Philip å Simon var osså med. Mamma fick väl typ panik när hon såg hur det såg ut. I mina ögon såg lägenheten ganska okej ut när de skulle komma, men enligt mamma var det ett bombnedslag. Men hon e så snåll min mamma, så hon började ordna och dona hon! Jag å anders satte igång och klädde om soffan, vilken blev skitbra! Å simon monterade ihop lite ikea saker å philip låg å småsov i sängen…! Men lägenheten blev jättefin! Den e komplett! Det betyder att jag inte behöver sitta å vänta på nästa lön för att ha råd med saker som ja måste ha för att det ska se bra ut. Så de e najs! Vi lämnade Jönköping vid åtta på kvällen, det blev alltså en heldag med att fixa med min lägenhet! Sen blev det benidorms kända grillbiff när vi kom hem å sen somnade vi alla gött.

Lördagen började segt, riktigt gött var de. Vi myste alla i soffan under frukosten å sen fastnade vi i soffan till en kass film, men det var så härligt att inte ha några måsten..bara kunna va! Sen bar de iväg på duschdrapperijakt…mitt duschdrapperi är ju en halvmeter för kort, vilket betyder att de inte skyddar golvet på toa från att bli blött! så försökte hitta ett långt duschdrapperi..men inte en enda butik hade drapperier över 2meter…så vi fick ta in planB…köpa ett till likadant från ikea å sy ihop dem! Sååååå kul! Sen blev det en liten minitripp på stan i skövde. Det inhandlades en skitsnygg väska! ett rött skärp och ett par röda skor! Himla gulligt! Sen blev de taccos, vin och schlager hemma hos Mamma. Jag försökte med alla medel få med mig nån ut för å förfesta å dra till bogrens. Men ingen som ville. Henke var ju dock redan på boggan sen tidigare den kvällen, företagsfest…så han skulle ju vara där när ja kom dit. Så ja förfestade själv hemma hos mamma, sen gick ja till bogrens själv..å sen hade ja sååå jäävla kul! haha…! Festade ju med henke lite till och från, men vi minglade mest runt på våra egna håll! haha..var en grym kväll…henke var asfull å askul…å ja var rätt packad med, men drack en hel del vatten vilket made my night! Kvällen avslutades med att bevittna slagsmål i kön upp från bogrens å sen en galen taxiresa hem…och det roligaste av allt..jag hade tappat hela rösten…men men…man behöver inte alltid prata för att bli förstådd!

Och som en kommentar till schlagern. Vad är det för fel på svenska folket? Magnus Carlsson skulle självklart gått vidare till sthlm globen…å måns hade gått till andra chansen. Nanne hade varit den som inte gått vidare…i alla fall i min värld. NU var det sagt.

Söndagen har varit toppen den med. Var väl inte världens roligaste när mamma väckte mig i morse när ja var tvungen å gå upp vid elva. Men men, ingen baksmälla! så himla härligt att slippa det! varannan vatten funkar! Frukost, dusch, hämta mormor..sen skjuts tillbaka till Jönköping. Blev ikea igen där vi inhandlade det sista som behövdes till lägenheten. Å väl här i lägenheten så hjälpte anders mig med att sätta upp allt de sista! Så nu är min lägenhet verkligen på topp! Finns bara en enda grej som jag nu saknar. Å det är tre små tavlor till toaletten…men de gills inte. Min lägenhet är numera på topp! Så himla härligt!

Så nu sitter ja här i min nya rosa mysdress med min nya rosa filt i min ”nya” beiga soffa! Snart ska man lägga sig och sova eftersom man ska upp till skolan imorgon.

lev i dag, imorgon kan det vara för sent

One Comment

  1. Hej gumman!! klart att jg skickar lite clear eye till dig…ska bara komma till någon affär som säljer det..kan kolla på den som finns här men annars måste jag få tag på en bil…
    men jag skulle behöva din adress med..:D den nya!
    låter som du hade en toppen helg!! jag har lite skoj saker med…men vi får höras!! puss

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *