vad är väl en bal på slottet

| 0 comments

För det första….jag tror inte mina rullgardiner funkar som de ska, rullgardiner ska väl hindra insyn och hindra ljus från att komma in i lägenheten?! Hmm…tror inte mina gör det. Tror nog folk kan se mig här inne ändå fast att de e nerdragna. Så det blir ett mission imorrnbitti, knalla ut å ställa sig på gatan å se om man kan se in! Vill ju inte tro att man kan göra vad som helst här inne å att ingen kan se när de e just de alla gör! hahaha!

Imorgon kommer Mamma på besök! Det ska bli så kul! Då ska ja få hjälp med allt som jag inte kan fixa själv! Härligt härligt! Sen ska ja hänga med tillbaka till skövde, så blir en helg i skövde. Det blir ju ingen inflyttningsfest, alla bangade…så viktig e ja! Men men, får ta den festen en annan gång! Så nu ska helgen spenderas i skövde. Förhoppningsvis blir ja lite ompysslad! Och är ja frisk och på humör, då blir de bogrens på lörda!

Det e rätt tråkigt fortfarande i den här lyan asså. Jag skulle behöva en robotkompis eller nått. En som alltid satt i soffan å pratade med mig! Har sån jävla social abstinens! Men förhoppningsvis ska den här helgen råda bot på det. Så när ja kommer tillbaka så ska ja nästan längta tillbaka till ensamheten! som om de skulle ske…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *