jobbhelg

| 0 comments

Nu kanske ni trodde av rubriken att jag är nere för att jag har en helg med jobb framför mig. Trodde ni det så hade ni fel fel fel!! Jag är helt överlycklig över att få jobba hela helgen. Både lörda å sönda! Ett: jag har nått att göra, slipper fundera på hur ja ska sysselsätta mig å vem ja ska tvångsumgås med! Två: jag tjänar pengar. Tre: jag får umgås med Anna och Matilda!! Sen imorgon kväll så är det melodifestivalens sista delfinal..vilket innebär att jag snart ska åka till sthlm för att se finalen! Jihoooo!

Första kursen är föresten avklarad i dag. Så himla gött! Bara fyra kvar då! Lite läskigt känns de allt att det bara e fyra små kurser kvar, sen ska inte ja plugga mer…Hur konstigt känns inte det då…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *