fått tillbaka färgen på kinderna nu!

| 0 comments

Home sweet home. I dag har det varit en sån där dag som aldrig vill ta slut. Klockan ringde i morse å huvudet låg kvar på kudden fast att ja klivit upp, på med smink å kläder å iväg till jobbet…Jag trodde att jag var jävligt bakis när ja kom till jobbet..men jag mådde så mycket bättre när ja fick se hur min jobbarkopmis mådde! haha..skadeglädje jag vet, men ja e riktigt stolt över Matilda att hon pallade igenom hela dagen! Men det måste sett riktigt roligt ut för de första kunderna i dag. men vi försökte dölja doften med parfym och tuggummi! Sen att vi var bleka å hade glansiga ögon…de e ju en annan femma. Dagen har gått riktigt långsamt i dag. En timma har kännts som tre…det har varit hemskt jobbigt. För det enda ja har kunnat tänka på i dag är att jag har velat komma hem, till min soffa…så i dag var det verkligen home sweet home när jag kom hem.

Jag har haft en riktig fjortisvecka denna veckan. Som om jag har haft ett break med mitt vanliga liv och åkt tillbaka 7år i livet. Men en fjortisvecka om året får väl räcka! Med fjortisvecka menar ja väl att jag har betett mig lite fjortis, gjort saker som ja inte gjort sen ja va sexton eller så…kännt mig lite omogen måste ja erkänna. Men nu är det tillbaka till verkligheten. Imorgon startar mitt vanliga liv igen! Jippi!

Missade ju schlagern igår, men som tur är får man lite koll efter att ha läst maddis blogg mintto.blogg.se Vad gjorde då jag igår istället för att kolla på schlagern kanske ni undrar. Jo ja partajjade med skövdetjejerna! Hade grymmt kul! De får vi göra om!

Imorrn ska ja till frissan, fast har kommit på att ja måste kolla hur mycket de kostar å byta låset först. Så ja inte spenderar för mycket på håret. Men antingen blir de lite blonda slingor i de mörka eller så gör ja nått vågat…får se. De jobbiga e att ja har fått en megabula på bakhuvudet. Så de kommer göra ont hos frissan…aj aj aj…Sen har ja äntligen hittat ett solarium som ligger nära…å som var rätt billigt. så där ska ja spendera några minuter imorrn med!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *