fuckin freeezzzing

| 4 Comments

Det är så kallt att jag trodde näsan min skulle trilla av på vägen hem från skolan. Brrr…då är det kallt. Vädret här e pissigt…vill utomlands. Vill till värmen. Så går man in på www.smhi.se och spanar lite hur det ser ut…och här är resultatet. Kallt kallt kallt kallt kallt, och det ser inte ut att bli bättre heller. Det är ju så man deppar ihjäl. Nu blir de till att köpa solariekort, gå till gymmet å göra allt annat som får en att må bra! För de e å otroligt lätt att hamna i en vinter-mörker deppighet. Å den här tjejen har ju nog med deppigheter som ni alla vet. Så nu i dag…då slog de mig..rakt på nästippen! Nu e de dags å sätta fart på livet!

4 Comments

  1. Men du…det där är ju ingenting! Nu är det -19 här… DET är kallt!

  2. Ta på dig det varmaste du har och gå ut o ta lite svartvitt foto.. Själv längtar man till snön o ödslighet.. inte en skog så långt ögat kan nå!

  3. Låter riktigt kallt med -19 Madde, uch..att ni kan leva dör uppe. Ja fryser ju näsan av mig här nere ju.

    Å svartvita kort! Kanske ska slå slag i saken å göra det! Men jacob, inte ska du väl längta till snön inte…det är så kallt å ut-tjatat nu…längta till sommaren vågor och strand å beachvolley istället!!

  4. Helt rätt, sätt igång med livet du har ju hela framför dej! Håller med dej idag har det varit f-jvla kallt. Men en framgångsrik dag för ärliga mej. Ett annat ordspråk är: Det är som att hälla vatten på en gås;-)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *