Påskafton & påskdagen

| 2 Comments

Mitt livs första påskafton som inte bestod av fest. Men jag hade det trevligt, mysigt, härligt och kul ändå! Glad Påsk till er alla, hoppas ni fick många ägg…jag fick tre! Två med godis å ett med money! Tack tack för dem!

Idag har mammsen å pappa-anders varit här på besök å tagit lite hand om en lite krasslig malin. Alltid mysigt! Ikväll då, blir de fest eller mys…hmm…det är den stora frågan. Ja har ju inte direkt tänkt festa loss om ja nu festar…Å sen kom ja på att ja ska på företagsfest på tisda så ja ska nog ta de lugnt å krya på mig lite…så blir nog planen tror ja!

*Även ett dåligt vin smakar gott efter ngra glas*

2 Comments

  1. damen har blivit vis……

  2. haha! jajjamen…vis som en..hmm..ja vad man nu e vis som!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *