Det hänger på viljan!

| 0 comments

Nytt liv börjar i dag efter påskens ickefestande! haha! Ja hade ja partajjat loss hela helgen så hade ja kanske haft en anledning å starta ett nytt liv..men nu var det ju inte så. Jag ska bara lägga i en högre växel i mitt nya sundare liv! Nu blir de promenad varje moron plus extraträning med emmelie!? Å sen nyttig mat…eller nyttig å nyttig..orkar inte tänka på kalorier å allt sånnt där..men tanken e iaf att ja ska ha halva tallriken med sallad å resten mat…å gärna lite mindre portioner då! Synd att man inte e totaldeppig, mycket enklare att äta lite då…men man får se det positivt! Mycket roligare att vara glad! Så nu hänger det på viljan..å viljan finns där! Nu ska den här kroppen in i sin bästa beachvolleyform ever! haha! Eller ever…hmm..njar..nästa år..då kommer den vara bäst! För det här kommer ju inte vara en vårträning som tar slut till sommaren, nej nej…den kommer fortsätta! Så sommar 2008! Då jävlar! Då ska ja köpa mig en sån där riktigt snygg bikini som enligt vissa inte passar sig på en sandstrand i Jönköping…Men i gbg eller sthlm passar den nog hur bra som helst!
måste ändå trycka lite på att de e rätt gött att jag inte har partajjat loss som fasen i helgen, kanske var tur att ja blev sjuk…Kanske gjorde mig mer gott än ont!

Ikväll kommer ja äntligen få mitt kort på den lyckliga singeln…hoppas bara att korten blir så bra som jag vill att de ska bli! Sen kommer ja sitta å pyssla med det nån timma eller två å sen fixa till alla inlämningsalternativ som skall finnas. Uch…det kommer ta tid…Men men, huvudsaken e ju att det blir gjort!

Imorrn blir en hektisk dag föresten. Shitt. Ska vara i skolan vid nio enligt schemat, men ja måste ju lägga in min uppgift innan dess så ja får la vara där vid halv nio…Å eftersom ja lever i mitt nya ordentligare liv så kommer ja gå upp vid halv sju å gå ut å gå! Å sen har ja föreläsningar till seeeeeeent…e la hemma vid halv åtta som vanligt…kvällskurs varje tisda…en positiv nyhet e ju att kursen e kul!

Vill passa på att tacka med! Tack Mamma för all mat i kyl å frys! Tack pappa för att du räddade min fickpeng denna månaden! Tack Henke för att du kan lösa mina problem å hjälpa mig å se dem i en killes POV. Tack Tezzan för att du har tagit med dig min scarf till mammsen! Nu kommer ja äntligen snart få den!

*some nights are more perfekt then others*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *