långfredan

| 3 Comments

Morronen spenderades med att städa iordning innan pappa å julian å adrian kikade förbi. Sen kom dem intrippandes vid elvasnåret och Adrian gick nog på socker för han var inte still en enda sekund på heeela dagen! haha! Julian däremot var lite mer vuxen av sig! Men de e söta! Drog med pappa till jobbet å gjorde så han shoppade en helt ny outfit! Jeans, t-shirt och tröja! Assnyggt blev de! Kul att kunna hjälpa till! Sen blev de en kortis på apoteket för å fylla upp sjuklingens medicinskåp! haha! Lunchen spenderades på stans bästa pasteria! Men det vi alla åt var deras gooooa pizza..onyttigt värre men guuu va gött!

Sen blev de en liten åktur runt i jönköping, vi åkte blandannat förbi pappas gamla studentlägenhet och sen även elmia…å ja säger då de…Vad ska ja där å göra?! Massa bönner å raggers som spanar bilar å motorer…neeee…även om ja bara skulle gå dit för å spana killar så finns de fasen inga i min smak där å spana…med vissa undantag då kanske! *fniss* ska ju inte dra alla över en kant…Finns ju de som e i min smak som diggar bilar med! Men var så otroligt självklart att det enda man såg när vi åkte förbi var bönner, raggare å andra allmänna looosers! Haha…shitt, ja nu lär ja ju få arga blickar på mig på stan efter att ha utryckt mig så där klumpigt. Men de bjuder ja på! Ta nu inte illa upp johan å david å alla andra som ska dit… :) Vi åkte även förbi värsta coola lekplatsen! Å ja blev så barnsligt sugen på att få åka släng-gunga å andra roliga saker som man inte gjort sen man va lite. Kan inte nån hänga med mig på detta på fyllan nån gång? För nykter lär man väl inte kunna med! haha! EVA!! vad säger du?! En favorit i repris?!?!

Ikväll skulle ju egentligen champagnen flöda å popcornen poppa! Men så finns varken tezzan, hanna, sara, madde eller mamma eller ja..nån som e intresserad här! haha! Så de blir ingen champ å inge poppisar…Det är lögnens pris som sänds ikväll! Klockan 21:00 på svt! Å den har ja mina kära readers varit med å spelat in! Så jädra häftigt de ska bli å se slutresultatet ikväll! Å ja hoppas att ingen hindrar mig ifrån detta…för ja vet att vissa e väldigt partysugna, dels ja själv…men förfesten kommer vara framför svt…så e de bara!

Inatt fick ja ännu ett samtal! halv fem kom det! Å denna gången var de en tjej som ville ha sällskap hem! haha! Men ja sov å kommer fasen inte ihåg vad ja sa eller vad hon sa det enda ja vet är att hon sjöng för mig att hon går vägen fram i hennes stad…ja jag vette fasen..fyllesång är den bästa!

Imorgon e de jobb som gäller igen! Å ja ska jobba till stängning..sen kommer del två på filmen å ännu mera fest hoppas ja på!

*I´m saved, so don´t come and rescue me*

3 Comments

  1. Tjena! Jag är hänger på om du ska till den häftiga lekplatsen nån gång…. efter några glas vin blir den nog ännu bättre ju…. För det var mig Eva (your old friend from dagis?) som du menade antar jag? Ha det bra i påsk!! Puss och kram

  2. Varför är det aldrig i min telefon det ringer tjejer som vill ha sällskap hem…? Puss på dig Malin o glad påsk!

  3. Eva – jaaa! Det tycker ja! Hoppas du hade en bra påsk! ja hade en helmysig påsk, annorlunda menmysig!

    Adam – Ja kan ringa dig på fyllan nån gång när ja ska gå hem! haha!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *