Tysklandskryssning!

| 0 comments

Jajjamen! Nu är det dags! Idag åker jag iväg på tysklandskryssning! Tänkte dra en kort sammanfattnings av helgen som gick. Torsdas var de klubbcaj som sagt. var la sådär, massa tjejer å inga grabbar. Fredan spenderade jag hemma å bara tog det lugnt, åt lite god mat å spanade på film. Lördan var den stora dagen! Emmelie fyllde 23!! Grattis igen gumman! Förfesten var kanon! Massa härligt folk både från Jönköping och från Skövde! Sen drog vi ut på kvällen, där gjorde väl jag helgens tabbe, gjorde en avstickare från gruppen för å partajja med en annan…Ångrar mig som fasen att ja inte hängde med till twin, jag hade haft betydligt roligare där. Men man e ju lite fattig denna månden så när ja betalat inträdet på det första stället så hade ja inte råd att gå till twin å betala för ett inträda till…men men…Ledsen och Arg blir man i alla fall när människor behandlar en dåligt och framförallt konstigt. Men är väl kanske sådant man måste stå ut med som singel?!?! Människor som inte riktigt vågar säga som det är och som får mig att känna mig som femte hjulet.

Är väl som jag alltid sagt, mitt motto i livet. ”Hellre sårad av sanningen än att leva i en lögn”

Nu ska ja packa inför tysklandsresan! Ja ska ha så kul! Å ja hoppas på fint väder annars kommer ja bli sååååå sjösjuk!

*see u when I´m back in town*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *