lite smått ångest

| 0 comments

Ja det kan man ju kalla det. Jag har bara sex veckor kvar i skolan…sex veckor kvar av alla 15år jag har pluggat…och om sex veckor kan jag vara helt klar…kan det verkligen vara sant? vill jag att det ska vara sant? NEEEEJ! Jag vill vara student i resten av mitt liv! Få strukturera vardagen som man själv vill. Kunna sitta på piren i solen och läsa kurslitteraturen en hel dag. Kunna festa fyra dagar i veckan utan att ngn bryr sig att man ser lite sliten ut dagarna efter. Få ha sommarlov, ledigt 10 veckor under sommarn…

Nu ska man helt plötsligt bli vuxen…jobba fem dagar i veckan åtta timmar om dagen..minst. Och sedan bara ha fyra veckors semester…om du har tur…Aldrig mer jullov, aldrig mer påsklov eller sportlov…SUCK….Det enda som kan underlätta min ångest är att man förhoppningsvis får ett jobb som man trivs med. Som inte känns som ett jobb…Utan känns som ett ställe man går till varje dag för att man tycker det är kul!

Men det finns ngt som är himla gött! Å det är att jag kommer vara kvar i den här stan till minst året ut..men kanske ännu längre. Å de känns bra. För då slipper ja kasta mig in i ett nytt liv. Ja kan umgås med samma människor å partajja med samma människor å bara njuta av att vara kvar! Så ni som bor här i jönnet. Så lätt blir ni inte av med mig! haha

*dreams can be true*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *