Borta bra men hemma bäst!

| 0 comments

Då har man varit iväg på en liten familjeresa! hur ska man beskriva den i tre ord tro…sömnlös, trångt och rolig! När vi kom på färjan så var ju jag ganska medveten om att hytten skulle vara pytteliten, men alla andra hade inte fattat det. Mamma fick panik när hon fick se att alla vi fem skulle sova/bo/trängas på en golvyta på kanske 8kvadrat. Varav tre kvadrat gick att stå på eftersom resten var dubbelsäng, enkelsäng å sen två enkelsängar över de sängarna! haha! Compact living!

Men det gick bra, förutom på nätterna…Jag sov med ögonbindel och öronproppar…Den här famlijen asså…pratar i sömnen, gör saker i sömnen (Philip satte sig upp å tände lampan helt plötsligt i sömnen) sen så snarkar de nått fruktansvärt. Inte lite heller…Var som en stor kör av snarkningar. Och att sova med öronproppar är ju ingen höjdare för dem som testat…jag får iaf ont i mina stackars öron…Så utan att knappt ha sovit nått så är man ganska glad över att vara hemma! Fast jag har haft det riktigt trevligt på kryssningen! ätit gott och druckit gott och bara umgåtts med hela familjen ”Johansson Rautio Wahll”.

Men det är som de flesta alltid säger. Man behöver komma bort för å inse hur bra man har det hemma! Å fasen vad bra jag har det hemma, ingen alls som stör mig på nätterna med snarkningar eller annat! mmmmm! Ja e riktigt glad över å vara singel för första gången på länge!

*borta bra men hemma bäst*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *