hmmm…is this me?

| 2 Comments

såg ett intressant program på tv i dag. Det handlade om ett par som hade varit ihop extremt länge och hade tre barn och ett på väg. De såg oootroligt dystra ut, ingen orkade lägga ner tid på sitt yttre och de såg mer eller mindre förfallna ut. Tjejen i förhållandet ägde nästan enbart rosa tröjor… Förklaringen till den här tjejens rosa tröjor var, av experterna, att hon ville kompensera hennes ansvarsfulla liv med flickighet, eftersom hon inte hade ngn som tog hand om henne så hade hon rosa kläder… Så började ja kolla runt i min lägenhet lite, rosa gardiner, rosa playstation, rosa kuddar, örngott, mattor, ljusstakar…ja ni hör ju! Då fick det mig att tänka. Gillar jag egentligen inte rosa? är jag egentligen en tråkig liten prick i universum som känner att jag har för mycket eget ansvar? Kommer jag sluta tycka om rosa när det kommer in en kille i mitt liv…hmm…ärligt talat…ja minns inte om ja tyckte om rosa när jag var lycklig i ett förhållande..minns inte…Men ja tror det. Deras teori kanske bara gäller kläder…och så jättemånga rosa kläder äger jag väl ändå inte?!?! Okej en knallrosa klänning här och ett rosa linne där…men inte överdrivet! well, programmet fick mig iaf att tänka till om mitt lilla rosa liv.

2 Comments

  1. Ja, hej förresten! En färg…egentligen kan ju förstärka vad eller det man vill. Men tror nog du är starkare och vet mer än så?! Hoppas du mår bra och allt är väl med dej?!

  2. du har nog alltid gillat rosa så länge jag kännt dig, så du behöver nog inte oroa dig för att du är en tråkig och stillsam prick i universum…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *