har jag gjort rätt val?

| 1 Comment

köpte mig ett par skitcoola partyskor för ngn vecka sen, men ansåg efter ngra dagar att de nog var ”lite för mycket”. att det bästa nog vore att skaffa ett par helsvarta för att jag antagligen kommer tröttna på de första efter ngra gånger och ett par helsvarta håller i längden. Men är lite kluven om ja ska vara ärlig. egentligen vore ju ett par höststövlar det ultimata att köpa, meeeen!! you know mee…I´m lovin shoes!! Så gjorde jag rätt??? Innerst inne vet ja att de första, fiskbensmönstrade e snyggast i formen, men de svarta satt pretty good på foten med…well well…vad tycker ni?

One Comment

  1. Allt förutom mönstret å färgen talar för fiskbensmönstret tycker jag. Den har djärvare design, finare linjer snyggare klack… ja allt förutom färgen. Den svarta är allt som den andra inte har förutom färgen. Det är det enda som talar för den och det är att den är just svart. Så köp ett par andra svarta snygga skor, med rena fina och lika djärva linjer som fiskbensmönstret.

    Men det är ju bara min åsikt!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *