det är inte ofta dessa ord kommer ur min mun…

| 0 comments

Men i dag har ja faktiskt blivit en hel del klokare! haha! Å inte bara i dag. Den här månaden känns som en ”lära-känna-mig-själv-utifrån-andras-perspektiv-månad” Och jag måste säga att det är himla nyttigt. Visst kom det lite som en chock i dag om hur de kan uppfatta mig i vissa situationer men jösses var lärorikt för mig själv att veta om det! För er som inte förstår. Det är skönt att få veta saker om sig själv som andra kanske går och irriterar sig på utan att man vet det. Visst kanske det inte är kul att höra för stunden, men tacksam är man i efterhand att man fått reda på det! För nu kan ju jag enbart förbättra mina dåliga sidor och vända dem till bra sidor! Vilket gör att jag blir en bättre person imorgon än vad jag var i dag! Härligt va! Jag gillar människor som vågar berätta sånnt här för mig, härligt! Plus poäng i kanten till er!

Idag måste ja bara skryta med att jag har promenerat i rask takt till jobbet, och även hem! Dock blev de lite oroliga för att ja skulle gå hem eftersom de e rätt mörkt å ja går på ensliga gator. Men ska nog införa morronpromme till jobbet! Se bara på Daniel som numera e praktexemplet på att lyckas!

*om alla vore som Daniel skulle alla må bra* (haha! gött jobbat!)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *