Helgen som gick…

| 0 comments

Helgen var en ”icke Malin helg”…ni som känner mig anar att den då inte är som Malin helger brukar vara! För de första var ja ledig freda å lörda…hur ofta händer det lixom! haha! Sen var ja kattvakt i fredas! supermysigt! Norton e en myskatt å jag älskar myskatter! Sen igår lördag så låg ja hemma med min inrotade kattallergi..om de nu e de…har insett att de kanske e förkylning…men ja vet inte! de märker vi! Å i dag sönda har ja jobbat. Roligt va! härligt helg! inte en droppe alkohol! Bra va Mamma!! haha!

I morse efter ännu en natts drömmar om den värld där ja lever tillsammans med en bra kille å har hund å allt e så underbart så bestämde ja mig att nu får de faaaaaan vara nog på de här desperata singelbeteendet! nu ska de rensas ur hjärnan min att man måste ha pojkvän för å överleva! Sen har ja bestämt mig för å bli vuxen med! Nu e de dags…å då syftar ja på vuxen inom en viss genre…partylivet! För ja e ärligt talat lite trött på all denna hets över alkohol. Ja e sugen på att gå ut å ta ngt glas vin och dricka för att det är gott, njuta av smaken! inte hälla i sig så mycket som de går på förfesten för att slippa handla när man går ut…NE, man har ju heltidsjobb nu för tiden, då måste man ju kunna köpa goda drinkar ute! Eller varför inte köpa hem sprit å blanda själv, slippa billig öl! de e å bli vuxen! hahaha!

Lite skämmt å lite allvar!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *