förändring pågår

| 0 comments

Förändringen har börjat!! Hade jag haft en kamera hade jag tagit ett kort i dag. Och om ngra veckor hade ja kunnat lägga upp before and after. Men! Ni får väl nöja er med att få tillgång till efterbilden vid ett senare inlägg.

Annars har de varit rätt pissigt här. Legat i vinterkräksjukan…blä…hatar att behöva spy å inte kunna äta eller dricka. Att dessutom spy på jobbet…pinsamt.

Inredning, ja vad ska man säga. All inredning är ju inte vacker som tur är. Vissa är bättre på det än andra. Här är ju en version av inredning…antaglingen på männens toa! Min hjärna började leka lite med hur det ser ut inne på tjejernas toa…men ja kommer inte på ngn bra version av kvinnlig inredning av denna sort…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *