en briliant lösning

| 3 Comments

Ni vet ju hur mycket jag HATAR tågresor. I dag satt jag på ett tåg från 14:00 till 19:30…hur kul som helst! Killen som satt inanför mig, ja för jag hade ju självklart inte turen att få fönsterplats, var kissenödig var femte minut och var tvungen att knö sig förbi. Jag hade tagit en åksjuketablett eftersom ja skulle åka baklänges vilket resulterade i att jag blev helt dåsig å trött. Självklart sitter det två ungar med en pappa framför mig. Ungarna var aldrig still och aldrig tyssta. Inte förens pappan börjar läsa högt ur en bok. Jag tyckte de var rätt gött att få lyssna på högläsning…tills de slog mig att boken handlar om ett barn som har alkoholiserade föräldrar och gråter ut hos sin vän. Det här barnet brukar sitta i ett träd å gråta. Ja, vad är tanken bakom att läsa en sådan bok för sina barn? Härrejösses.
Nu när jag suttit å irriterat mig på alla på tåget har jag kommit på en jävligt bra lösning på problemet.
Ljudisolerade bås!
Varför inte ha små bås som man måste gå in i och sätta sig. Fast de finns bås för två och två. MEn även singel bås. Det vore ju så jvla bra! Å sen tycker jag ju att de borde göra lite skönare stolar med. JA e faktiskt bara 156cm lång…mitt huvud når inte upp dit det ska för att vara kvar på ryggstödet när jag somnat. JOBBIGT! Eller erbjud en portabel lösning för oss som inte har rätt längd för era stolar!

Men en sak jag fortfarande undrar över. Va fan var de för bok han läste för sina barn? (de var inte äldre än 10)

3 Comments

  1. Hej vännen! Hahaha ja du tåg är ju ett transportmedel som alla andra! Vart åkte du då? Skövde? Jaja.. hoppas du kommit över persen med tågresan! Kram kram

  2. ne ja åkte sthlm till helsingborg…låååång resa.

  3. Men de är ju rätt mysigt att åka tåg! hihi…

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *