på tåget

| 0 comments

Ja då sitter man här igen. Uttråkad och less. De där båsen låter väldigt lockande måste ja säga. Har kommit på ännu en detalj till dem. Att det är snurrstolar!! Så man kan ändra stolen så man aldrig behöver åka baklänges! Sen har ja kommit på en lösning till stolarna med! Att de ska ha en kudde som sitter på en liten ”räls” som man kan dra upp och ner beroende på hur lång man e!!! Jag borde sitta i ett designteam för SJ!!

Kursen nere i Helsingborg var rätt okej! Jag som dissade den så innan jag var där. För första gången, i hela mitt liv tror ja, så förklarade föreläsarna om skräcken inför att stå inför grupp och prata. Sen gav de tips på hur man ska ”skaka av sig den”. Så helt klart godkänd kurs. Dock hade jag behövt den för ett X antal år sedan då man började bli tvingad till muntliga redovisningar.

Vad kan ja annars säga.

Jag sitter självklart bak och fram..igen!

Jag sitter självklart ytterst…

Det finns barn i samma vagn som mig (dock ovanligt tyssta!)

JAg var tvungen och sitta och vänta på tågstationen i helsingborg i en timma…och människorna i helsingborg, i alla fal de på stationen, de e enbart klädda med extrmt dålig smak. Jag skojjar inte. Önskar jag hade kunnat ta kort på dem.

Jag e åksjuk eftersom ja inte tog åksjukepills innan, ja ville inte ligga å sova hela resan igen eftesrom alla går in i en när man sitter ytterst å alla smäller in en väska i huvvet på en när de ska av…

Annars var Helsingborg otroligt fint!

Skåne är nog ett ställe jag kan tänka mig att bo på! Alla låter så snälla!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *