Alla är vi gapare

| 0 comments

Jag och en kollega har länge diskuterat det här med ofrivilliga rörelser. Saker man gör utan att man tänker på det, kanske inte ens är medveten om det. Vi tycker den roligaste är när vi flirtar på ett lekfullt sätt genom att göra en blink till en annan person. Den ofrivilliga omedvetna rörelsen, vi öppnar alltid munnen.
Vi ville undersöka om den gapande flirtaren finns i oss alla eller om de bara är vi två, och många av våra vänner, som använder den.
Vi bestämde oss för att flirta med alla kunder den dagen, kille som tjej, för att se om de gjorde den gapande flirten tillbaka. Vi satte igång och tyvärr så fick många kunder responsen av skratt från vår sida när de flirtade tillbaka, eftersom ALLA öppnade munnen för att blinka med ena ögat. (nej vi hade inte satt upp en skylt ”undersökning pågår” men vi förklarade vårat experiment till alla som såg ut som frågetecken. Ingen kund kom till skada av undersökningen) Många tyckte att det var en kul iakttagelse och skulle hem å se om deras vänner också gapar.
Resultatet:
Enbart EN flirtade med stängd mun.
Det finns fler saker folk lägger till.
Klick-ljudet och att Peka lite käckt på objektet man flirtar med. Det här var något som mer än hälften la till när de gjorde det. 
Hur man roar sig på jobbet och får tiden att gå sjukt fort? Den konsten kan vi.
Over and out

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *