Stockholms Länstrafik

| 0 comments

Ärende – Klagomål, Fråga, Tips
Rubrik – Vad är planen?

Hej.

Jag har bott här i Stockholm i fem år. Det är samma visa varje år. Så fort snön kommer så kan ni inte leverera en fungerande kollektivtrafik.

Jag, och ca en miljon med mig, skulle vilja ha svar på vad Ni gör för att förbättra situationen. Och om ni inte gör något vill Vi veta varför.

Det är inte okej att jag lämnar T-centralen vid 16:10 och inte är hemma förens 18:00. (brukar ta 20min)

Jag har några förslag:
- Anställ en meteorolog som kan se vilket väder som komma skall. Gör en plan utefter det. Skall det snöa 30cm så bör ni ha statistik på att det innebär stopp i trafiken vid vissa specifika platser. Ställ, redan innan kaoset, bussar på dessa ställen. På det sättet är ni förberedda med ersättningsbussar på en helt ny nivå.
- Sänk kostnaden på era månadskort, remsor och lösa biljetter under exempelvis dec, jan, feb. I förebyggande syfte till alla som kommer att bli fly förbannade på Er när ni inte håller tiderna. Ingen av oss vill betala fullpris när ni inte är fungerande dessa månader.
- Lös problemet med att rusta upp. Varför i helvete lägga pengar på en ny bana, citybanan, när ni inte har byggt klart den vanliga tunnelbanetrafiken? För det är så jag ser det. Hade ni varit klara och nöjda hade vi inte haft några problem?

Jag och den resterande miljonen ser fram emot att få ett svar ifrån er.
Hälsningar Malin

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *