Kom igen nu, gilla vintern!

| 2 Comments

Alla passar i rosiga kinder efter kölden som bitit fast.

Man behöver inte gå på grönalund för att få pirr i magen. Du tar bara en ikeakasse, en sån där blå, går ut till en backe, sätter dig i påsen och kör!

Okej har du en pulka eller bob så blir det ännu bättre, men man tager vad man haver

Det är under den här årstiden okej att förklara krig med folk man gillar i form av att kasta snöbollar! Å jag råkar vara duktig på att pricka rätt.

Vilken känsla är bättre än den när du kommer in helt stelfrusen och blå men sveper en stor varm filt kring dig och håller i en varm kopp the?!

Alla blir snyggare i mörkret.

Snön lyser upp hela världen! okej inte hela världen men jag försöker hålla den positiva sidan uppe.
Hela Sverige! Eller ok, det enda jag egentligen är säker på är att den lyser upp dystra annars för tillfället gråa Stockholm.

kropp bredvid kropp! på sommaren är det många som tar avstånd från att mysa eftersom det är varmt och det då blir klibbigt. Vi tänker oss två personer som håller om varandra i en soffa framför en film. På vintern håller man om varandra med glädje och värme eftersom det är sjukt mysigt och vi håller varandra varma.

Glögg! Jag älskar glögg. Alkohol eller alkoholfritt kvittar. Mums!

Skidresor! Har man råd, åk.

Perfekt nu anser jag att vi är eniga om att det är en underbar årstid som är unik! tänk vad många världen över som aldrig ens har sett eller upplevt den här kylan och snö. Och vi borde alla försöka ignorera de negativa bieffekterna av vintern som nariga läppar och händer, spruckna hälar och frisyrerna som helt plötsligt har ett eget liv och bestämmer sig för att bli lite flygande som om vi fått en elchock.

2 Comments

  1. Har en känsla av att SL och Sj inte gillar vinter lika mycket som dig Malin…

  2. Ne men det är ju deras eget fel. Tänk om de löste problemen innan de uppstår och ger oss en fungerande vinter nästa år. Då kan de gå hem med gott samvete och njuta av vintern de med!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *