Kaos kaos kaos!

| 1 Comment

Visst att vi varje år blir förbannade på SJ och SL för att de alltid fuckar upp tidtabellerna när det kommer snö. Men som en go vän till mig sa: Varför inte bara skita i att bli irriterade och istället lägga energin på något annat? Vi visste ju redan innan snön kom att de skulle fucka ur i år igen.

Jag tycker det var sjukt bra sagt. 
Det är pinsamt att vi är ett land där det kommer snö på vintern men samtidigt ett land som inte är förberedda på det något år. Men det finns ju inget som Jag kan göra åt saken? Och antagligen inte du som läser heller. Så skit i att vara irriterad och lägg energin på ngt kul istället!
Hopp och Lek!

One Comment

  1. Tacka fan för att ha en bil med dieselvärmare och dubbdäck =)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *