Bör ej missbrukas

| 0 comments

Frustrationen över att titta på en serie på TV är att man oftast direkt när avsnittet är slut vill slita av sig håret för att man måste vänta en hel vecka tills nästa avsnitt.
Så kom det en smart person och ”uppfann” sidor som netflix, där vi kan streama serier helt fritt och se avsnitt efter avsnitt utan att behöva vänta emellan.

Superduper!
Eller?!
För att citera en av mina vänner i morse.
- FAN!! Jag ställde till och med klockan tre timmar tidigare för att hinna se tre avsnitt till innan jobbet, men så klämde jag in ett fjärde och sket i frukost och smink…jag ser ut som ett ”hej jag har försovit mig fall”…och nu är jag till och med sen.
Kanske, bara kanske, är det bra att följa serier på TV

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *