Osund relation

| 0 comments

Jag är en äkta iphone tönt ibland. Om man nu borde profilera sig som en sådan är ju oklart. Låter ju inte så värst coolt. (Att jag sen dessutom väljer ordet coolt gjorde ju inte saken bättre.) 
Men precis som många andra har jag totalt fastnat i alla ”app-träsk” som varit på tapeten: wordfeud, ruzzle, draw free, yatzy, quiz kampen…etc.
Men aldrig någonsin har jag blivit så totalt frustrerad och förbannad som jag har varit idag. Oerhört nära att  slänga iphonen i väggen. Jag pratar om Candy Crush. Laddade ner det bara för att testa vad det är alla snackar om. Och jag blev helt fast. 
Det mest irriterande är att du har fem liv i potten. Kör du fast på en bana och liven tar slut. Ja då måste du vänta i 30 minuter innan du får ett nytt liv,  ETT nytt liv. Mitt tips är att ingen laddar ner denna appen. 
Den för inget gott med sig.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *