Jag finner inga ord

| 0 comments

Det är inte många filmer som verkligen har greppat tag i mig under mina år som filmtittare. Det är nog egentligen bara Titanic som kan mäta sig med den här filmen.

Jag är redo att ta ner Titanic från sin pedistal som en av de bästa filmerna. Fem minuter in i The Impossible började tårarna falla, och de slutade inte förens flera minuter efter filmens slut. Den är så fruktansvärt grovt välgjord. Man får rysningar i hela kroppen.
Helt plötsligt får man en greppvänlig förståelse för vad som hände  och hur det var under tsunamin. Och hur otroligt stark, stor som liten, kan vara i extrema förhållanden.

Helt klart den bästa film jag någonsin sett.
Och toppbetyg till alla skådespelare, men framförallt till killen som spelar Lucas…härregud

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *