Quick fix?

| 0 comments

Vad mer ska ta över vardagen för större delen av oss svenskar?

Jag kommer ihåg när GI var jätteinne, eller om det var atkinsdieten…eller kanske båda, alla pratade om det och nu skulle man minsann leva så här, långsiktigt alltså, det var iaf vad dessa människor sa.

Jag kan slå vad om att de som körde all in GI. Det är de som körde lchf och som nu kommer att köra 5:2.

Jag vet inte till hundra vart jag själv står i åsikterna om 5:2. Är inte fullt påläst. Men som med många andra dieter antar jag att detta är ngt man kommer köra tills man är ”nöjd” med resultatet. Då har jag svårt att tro att dessa människor kommer att fortsätta svälta sig två dagar i veckan. Jag vet jag vet…jag skall inte döma ngn. Inte heller baktala ngt jag inte är insatt i.

Finner det bara ganska lustigt att vi är så många som skulle kunna döda för en lätthanterlig manual som garanterar viktminskning.

20130827-183055.jpg

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *