Utanför min box

| 0 comments

Det finns vissa saker jag tycker är lite jobbigt, och helst undviker. Sömnlös natt, varenda dröm har handlat om mitt GIGANTISKA problem. (Ja jag överdriver)

Jag är KUNG på att köra bil. Men jag är inte jättebra på att parkera. Jag har även ett uselt lokalsinne och ogillar främmande platser där jag måste hitta till ngt under tidspress.

Att då boka en bil från ett millimeterpreciserat garage där det dessutom är extrem uppförsbacke där du måste ha stenhård koll på kopplingen. Och sen vid resans mål parkera bilen på samma sätt, utan att skada ngt i din omgivning som backspeglar.

Övning ger färdighet!
Jag klarade allt galant. Är lite töntigt stolt att jag gjorde allt själv idag. Känns lite extra gött!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *