Traditioner är till för att hållas!

| 0 comments

Jag är en tjej som ÄLSKAR traditioner. Älskar att få vara värdinna till återkommande bra uppskattade event. Det har dock inte skett på ett tag eftersom Stockholm inte erbjuder billiga bra lägenheter på 103kvm som Jönköping gjorde. Aldrig har ja bott bättre än i Jönkan när de gäller storlek och maximal plats för vänner!

TUR då att jag har vänner som ställer upp med värdinnehållandet av traditionsenliga event så som Midsommar, Nyår och Picknickar tills tiden kommer å jag tar över! Moahahahahaha!

Kan dock erkänna att de e rätt gött att inte alltid vara värdinna. Jag ser en ömsesidig traditionsplan mina vänner emellan. Oroa er inte, jag har redan, i mitt inre, delat upp högtiderna oss vänner emellan.

Nyårsfest
Påskfest
Fira-in-våren-fest
Midsommar
Årlig Sommarpicknick
Grillfest
Temafest/Halloweenfest
Julmysfest

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *