LL – Logiska Landet

| 0 comments

Varje gång någon känner sig felbehandlad eller orättvist bemött eller missnöjd med hur man har det med exempelvis sin lön. Då skall oskyldiga personer straffas. Bra system vi har i Sverige, verkligen!

Oskyldiga personers bilar bränns sönder…av någon anledning som jag än i dag inte vet…men för att tyda media: Folk i förorten är missnöjda, därför bränner de ner sina grannars bilar. Logiskt? nej.

idag är det strejk i busstrafiken i sthlm. Jag antar att det är för att busschaffisarna vill ha bättre lön. Jaha, så då ger det er rätt att sluta köra och sätter massa oskyldiga människor i skiten. Logiskt? nej.

Vad lär jag mig av detta?

Om jag vill ngt, då bör Jag gå ut och förstöra för människor som inte kan påverka det Jag vill få igenom. Utan jag gör detta för att fler ska bli arga och säga till De som kan påverka – gör som hon vill bara hon slutar/gör så att allt blir normalt igen. Logiskt? nej.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *