sorry grynet!

| 0 comments

Hörde precis på nyheterna att miljöpartiet kommer att gå ut ”som en lösning” till förorterna att man garanterar sommarjobb till alla ungdomar mellan 15-17 år där. Eftersom det är den åldersgruppen som har bränt bilar och dylikt det senaste.

Jahaja. Så nu tänker vi att vi skall uppmuntra dessa kriminella ungdomar med att ge dem jobb gratis, utan att de behöver kämpa själva?

Vore det inte bättre att visa att det här är oacceptabelt i Sverige och istället gå in hårdare med polis och social. Markera att det är FEL. Få dem att förstå att det blir konsekvenser.

 

Jag undrar varför de som bor i förorter som husby, rinkeby, tensta m.m. ska få så jävla mycket gratis. Själv har jag jobbat sen jag var 15 för att jag sökte ett jobb. Jag har kämpat. Jag har bevisat att jag är värd mina arbeten. Jag har pluggat och sett till att jag fått bra betyg. Varför ska man i förorter som dessa slippa kämpa? Varför ska de få saker serverade? Det fick inte jag, och jag trodde inte att det var så vårat land fungerade.

Ovanstående är Miljöpartiets förslag, det här med jobben. Sorry Miljöpartiet, där åkte ni ner till botten. Har aldrig röstat på er och kommer tyvärr aldrig att göra det heller.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *