Man tager vad man haver!

| 0 comments

Alla går vi här och önskar efter massa saker som vi inte har istället för att njuta av det vi faktiskt har. Just nu tänker jag på det här med soldagar. Människor i lägenhet önskar de hade balkong, innergård, hus med altan eller kanske en båt. Man tycker att problemet ligger i att man inte har en solplats vid sitt hem.

Jag kan ibland önska att jag hade ett hus. För satan i gatan vad jag vill ha en altan med stora härliga utemöbler, grill och gärna utsikt mot vatten. Vad har då jag. Jo jag har en balkong där solen hälsar på från 10 på morgonen till att den går ner. Alltså en perfekt balkong!

Så varför gnälla efter hus när man kan göra det bästa av situationen jag har.

* Sola framsida – sittandes i en brassestol där ryggstödet sticker in lite i dörröppningen för att få plats.

*Sola sida – liggandes på handduk på balkonggolvet

*Sola baksida – ligga med halva kroppen inne på parketten och andra halvan ute på balkongen. Eller som jag idag prioriterade. Baksida ben, då låg hela jag inne.

Sen finns det självklart massa fler lösningar. Det handlar om att vara kreativ. Lösningar istället för problem.

20130529-122546.jpg

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *