Nojjiga Mallan eller Smarta Malin

| 0 comments

”Om jag råkade stöta in i dig på stan, Sa hej, gav dig ett leende och frågade vad du heter, vem skulle jag möta då?”

Mitt svar. (Där jag inser att jag nog har gått och blivit nojjig, alternativt enormt försiktig på äldre dar. )

”Hahaha! bra fråga:) Det beror helt på vad jag gör på stan. om jag är på ett mission eller om jag bara strosar runt. Om jag går ensam eller med vänner. Det brutalt ärliga svaret skulle nog bli att jag hade tittat på dig, gett dig ett leende tillbaka å sagt hej men fortsatt knalla dit fötterna bar mig.

Efter fem år i sthlm vet man att det finns många galningar. Hade jag stannat till, då hade jag haft stor koll på fickor och väska ifall du ingår i ett gäng som agerar genom att du säger hej och småpratar och din polare länsar min väska bakom min rygg”

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *