Troende?

| 0 comments

Jag tror inte att det sitter en gubbe uppe bland molnen. Jag tror inte heller på att det finns en färdigskapad väg till oss alla men jag kan ändå slänga mig med fraser som ”det där var nog ödet”. Sen kan jag, oftast när jag blir frustrerad, säga: ”men vad vill du mig” å hytta med näven mot taket. Så jag antar att jag någonstans tror på något. Vet bara inte vad.

Som idag. Storstädar för fullt. Skall ta mig en kaffepaus. Då bestämmer sig vattenkokaren för att ge upp. Den dör. Min kaffebryggare dog för inte allt för längesen och sen dess har jag fått överleva med snabbkaffe. Nu ska jag alltså få koka upp mitt vatten manuellt, ja det är så det känns, stenålders, gryta med vatten i.

Då, när detta händer, känner jag lite som att ”någon vill banne mig inte att jag ska dricka kaffe” Vem denna någon är det vet jag inte.

 

Annars gick städningen klockrent. Alla dammråttor som levt loppan här får nu leva vidare i sopnedkastet.

20130328-153956.jpg

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *