Produktion pågår

| 0 comments

Jag tror att min lägenhet har en dragningskraft för all världens dammråttor. Lite som han den där killen som spelade på ngn flöjt och alla råttor följde efter. Min lägenhet har en sån flöjt. Som bara hörs av dammråttorna som vallfärdar hit.

Jag blir lika förvånad varje gång som jag tittar under sängen. Visst jag dammsuger inte där så ofta, men jag tycker inte att det borde vara överbefolkat av dammråttor där. Jag är nästan aldrig i sovrummet. Bara på nätterna, och då ligger jag still och sover. Kan det vara jag själv som producerar dammet? När jag ligger och sover kanske det vandrar ut dammtussar ur min mun och näsa för att bosätta sig under min säng. Kan ligga något i det eftersom jag alltid är täppt i näsan när jag vaknar på morgonen. Det kanske är de stackars dammråttorna som inte hann ut innan jag vaknade och  som nu dör en stillsam död när jag går upp och snyter mig.

Idag tänkte jag dock agera massmördare.
funderar på att även agera med en ”arga lappen” som verkar vara så oerhört inne just nu. En liten lapp under sängen där jag hotar dem till livet om de inte slutar att störa mig. Eventuellt något hot om att de måste börja betala hyra med. Då kanske de flyr fältet.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *