Klapp på axeln

| 0 comments

Många är brutalt dåliga på att klappa sig själva på axeln och säga till sig själva ”satan vad duktig JAG var nu”. Jag tillhör inte dessa. Jag är grym på att berätta för mig själv när jag har varit duktig. Gärna till andra också! Viktigt att poängtera att jag även är duktig på att se och tala om när andra är duktiga. Inte alla, inte främmande människor, eller jo ibland främmande människor, men mest vänner och familj!

Idag är en dag där jag är så sjukt stolt över mig själv. Knepet att få känna den känslan är att sätta upp rimliga mål och sen se till att kämpa för att uppnå dem. Känna lyckan av att ha klarat av det och glädjen att få sätta upp nya mål och inse att man kommer att klara av dem med om man fortsätter kämpa.

Och ju bättre man blir desto mer motivation får man. I alla fall jag:)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *