Långfredagens planer

| 0 comments

Om jag kan min påsk rätt så var det på långfredagen som Jesus korsfästes. Alltså pinades till döds. Hade extrem smärta till döds. Och på grund av hans smärta och död så skall alla vara hemma från jobb och man får inte göra något kul. I alla fall är jag rätt säker på att det var den förklaringen jag fick när jag var liten och frågvis ”varför heter det LÅÅÅÅÅÅÅNG fredag??”

I år tänker jag fira med att utsätta mig för smärta. Det är i alla fall det jag tror väntar mig. Jag har sagt ja till att följa med en vältränad vän på utomhusträning. Det är med skräckfylld förtjusning som jag ser fram emot det här. Jag har inte alls några muskler och vissa muskler på min kropp har jag säkert inte använt på flera år, om ens någonsin. Men det skall bli spännande och sjukt intressant att se vart min gräns går, och hur mycket envisheten kan få mina muskler att orka lite extra.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *