Tunnelbanehyffs

| 0 comments

Vi äro musikanter!  - Nog för att jag är från Skaraborg och kan uppskatta en trudilutt med dragspel och sång på midsommar medans alla barn, och vuxna, hoppar runt i en ring och sjunger för fulla halsar och liknar djur i olika former. Men på tunnelbanan vill jag oftast få lyssna på min musik i fred. Inte få mina öron våldtagna av dragspel och sång jag inte förstår.

Det absolut värsta är att 9 av 10, skulle gärna vilja påstå 10 av 10…men då får man väl en känga för att man drar alla över en kant, skulle vilja betala dem för att vara tysta. Men ingen gör det. Vilket jag tycker är bra. Jag är så himla emot alla tiggare på tunnelbanan.

jag betalar på tok för mycket för mitt sl kort, jag vill kunna resa i harmoni!!

Samma regler som i en taxi egentligen. Hade en lite musikant satt sig i sätet bredvid å dragit igång en låt, inte fasen hade jag betalt för den resan? Å inte hade han fått åka med om å om igen för taxichaffisen?!

 

 

 

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *