The grej of the day

| 0 comments

Jag införskaffade Netflix för ett halvår sedan. Underbar sida och speciellt underbar för mig som enbart har bonna-tv. (ettan, tvåan och fyran).

Först fann jag lyckan över alla filmer de har.
Sen olyckan över att de inte har så många filmer som jag egentligen vill se.
Jag fann sen lyckan över att de har massa serier. Yes! Här har vi grejen.
Olyckligtvis har de inte köpt in alla säsonger av serierna. Att börja följa serie efter serie och sen inte få se slutet är enoooormt frustrerande.

Idag hände dock något otippat. Jag har följt ”life unexpected” de senaste veckorna och tycker att det är en rätt okej serie. Döm av min förvåning när jag idag slår på nästa avsnitt och någonstans i mitten inser ”det här är nog banne mig det sista avsnittet!”

ÄNTLIGEN har dels netflix fattat att jag som tittare vill kunna se slutet och få svar på alla frågor. Och dels producenterna som gjort en serie på bara två säsonger. Fy satan vad härligt att slippa plöja åtta säsonger innan man får svaret på vem som dödade flickan i första avsnittet. Halleluja. Helt klart the grej of the day!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *